Stöd vår viktiga verksamhet

Välkommen att stödja vårt arbete med att sprida demenskunskap. Silviahemmet är en ideell stiftelse som drivs utan vinstsyfte. Stiftelsen finansierar sin verksamhet genom intäkter från egna utbildningar, dagverksamhet och genom gåvor samt donationer.

Ge en minnesgåva

Hedra minnet av någon som stått dig nära genom att ge en minnesgåva till Stiftelsen Silviahemmet. Gåvan bidrar till vårt fortsatta arbete med att sprida demenskunskap. Våra utbildningar gör skillnad. Fyll i formuläret och vi skickar ett minnesgåvobevis.

Läs om minnesgåva

Gåva som present

Vill du lämna en gåva vid exempelvis en högtidsdag genom att stödja Silviahemmet – då bidrar din gåva till det fortsatta arbetet för att utveckla nya utbildningar i god demensvård till fler yrkesgrupper. Fyll i formuläret och vi skickar ett gåvobevis.

Läs om gåva

Testamentsgåva

Genom att testamentera till förmån för Stiftelsen Silviahemmet ger du ett viktigt stöd. Läs här hur du genom testamente kan bidra till Silviahemmets arbete med att sprida kunskap som bidrar till högsta möjliga livskvalitet för personer som lever med demenssjukdom.

Läs om testamentsgåva

Stöd från företag eller privatperson

Silviahemmet välkomnar stöd från företag, föreningar, privatpersoner eller andra organisationer som vill bidra till den bästa möjliga demensvården genom att kunskap om kognitiva sjukdomar sprids. Kontakta oss för att diskutera ett upplägg.

Kontakta oss


Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om du har frågor kring att ge en gåva eller ett stöd till Silviahemmets fortsatta verksamhet.

Wilhelmina Hoffman

Rektor och verksamhetschef | överläkare, geriatrik

+46 70-764 46 26
wilhelmina.hoffman@silviahemmet.se