Boka ett studiebesök

Välkommen att boka ett studiebesök. Silviahemmet tar emot både nationella och internationella besök. Vid besöket berättar vi mer om vår dagverksamhet som har fokus på yngre personer med demenssjukdom samt om vår omfattande utbildningsverksamhet.

Vi visar dig Silviahemmet

Vi erbjuder studiebesök för skolor, myndigheter, föreningar och andra verksamheter som är intresserade av Silviahemmet. En Silviasyster visar runt i våra lokaler, berättar om verksamheten och om Silviahemmets vårdfilosofi som är grunden till vårt arbete. Vi vill gärna att besöket blir så bra som möjligt och ber er därför ge oss information om deltagare, syftet med besöket och eventuellt andra önskemål.

Våra tider och språk

En Silviasyster från dagverksamheten håller i studiebesöket. Välj mellan förmiddag 08.30–10.00 alternativt eftermiddag 14.30–16.00. Vi bjuder på kaffe och kaka. Vänligen respektera att Silviahemmet endast tar emot förbokade besök.

Språket är svenska eller engelska. Om ni har önskemål om annat språk ber vi er meddela oss och ha en medföljande tolk.

Skicka intresseanmälan!

Kontakta oss direkt eller fyll i intresseanmälan så återkommer vi till dig. Vi vill gärna att studiebesöket ska bli så bra som möjligt och behöver därför en del uppgifter.

Avgift för studiebesök är max fem personer 3 000 kronor, max 15 personer 5 000 kr och max 30 personer 10 000 kronor. Priser är exklusive moms.

Intresseanmälan studiebesök


Välkommen att kontakta oss om du har frågor kring studiebesök eller fyll i intresseanmälan ovan så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Andreas Melkersson

Silviahemmets dagverksamhet | undersköterska, Silviasyster

+46 8-759 00 71
andreas.melkersson@silviahemmet.se

Hoa Hoang

Silviahemmets dagverksamhet | undersköterska, Silviasyster

+46 8-759 00 71
hoa.hoang@silviahemmet.se