Verktyg för demensvård | Silviahemmet

8–9 november 2023

kl. 9–16

Två kursdagar för dig som arbetar som arbetsterapeut eller fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ger ett medicinskt perspektiv på kognitiv sjukdom (demens) och kunskap om gott förhållningssätt samt bemötande av personer med demenssjukdom.

Välkommen med din anmälan, fyll i formuläret nedan. Cirka 20 deltagare. Vi återkommer med bekräftelse via e-post.

Plats: Stiftelsen Silviahemmet, Gustav III:s väg 17, DROTTNINGHOLM. Hitta hit

Kursavgift: 4 995 kronor exklusive moms, faktureras.

Mål: Kursens mål är att du ska få fördjupade kunskaper, råd och tips i ditt arbete. Du kommer att få ta del av både ett fysioterapeutiskt och ett arbetsterapeutiskt perspektiv på arbetet med personer med kognitiv sjukdom (demens).

Ur innehållet: Silviahemmets vårdfilosofi kring bemötande och förhållningssätt. Demenssjukdomar och demensförloppet. Arbetsterapeutens roll vid demensutredningar. Personcentrerad aktivitet? Fysioterapi vid demenssjukdom.

Föreläsare: Ulrika Granér, Silviasjuksköterska, Moa Karlsson, Silviaarbetsterapeut,  Towa Omnéus, Silviafysioterapeut, med flera.

Avbokningsregler: Anmälan är bindande men ej personlig. Vid avbokning mindre än två veckor före kursstart debiterar vi en avbokningsavgift på 20% av avgiften. Om du avbokar senast en vecka före kursstart, uteblir eller avbryter kursen debiteras hel avgift. Silviahemmet förbehåller sig rätten att ställa in kursen tio arbetsdagar innan kursstart vid för få anmälningar.

Matallergi/vegetarian: ange i anmälan om du är vegetarian eller har en matallergi. Vi kan tyvärr inte ta hänsyn till specialkost i övrigt.

*” anger obligatoriska fält

Deltagarens namn*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.