Verktyg för god demensvård | Silviahemmet

19–20 Oktober 2022

kl. 9–16

Två kursdagar för dig som arbetar som arbetsterapeut, fysioterapeut eller legitimerad sjukgymnast. Vi ger ett medicinskt perspektiv på kognitiv sjukdom (demens) och lär dig mer om gott förhållningssätt samt bemötande av personer med demenssjukdom.

Välkommen med din anmälan, fyll i formuläret nedan. Maximalt 20 stycken deltagare. Vi återkommer med bekräftelse via e-post.

Plats: Stiftelsen Silviahemmet, Gustav III:s väg 17, DROTTNINGHOLM. Hitta hit

Kursavgift: 4 795 kronor exklusive moms, faktureras.

Mål: Kursens mål är att du ska få fördjupade kunskaper, råd och tips i ditt arbete. En arbetsterapeut och en fysioterapeut kommer att föreläsa om sitt arbete med demenssjuka

Innehåll: Olika demenssjukdomar och demensförloppet. Silviahemmets vårdfilosofi kring bemötande och förhållningssätt.

Föreläsare: Ulrika Granér, specialistsjuksköterska vård av äldre, Eva Jönsson, undersköterska och Silviasyster, samt Madelene Bruce Danielsson, Silviafysioterapeut.

Avbokningsregler: Anmälan är bindande men ej personlig. Vid avbokning mindre än två veckor före kursstart debiterar vi en avbokningsavgift på 20% av avgiften. Om du avbokar senast en vecka före kursstart, uteblir eller avbryter kursen debiteras hel avgift. Silviahemmet förbehåller sig rätten att ställa in kursen tio arbetsdagar innan kursstart vid för få anmälningar.

Matallergi/vegetarian: ange i anmälan om du är vegetarian eller har en matallergi. Vi kan tyvärr inte ta hänsyn till specialkost i övrigt.

Deltagarens namn*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.