20 januari 2023 · Nyheter

Möte med Hattstugan på Gotland

Denna vecka besökte Silviahemmet vård- och omsorgsboendet Hattstugan i När på Gotland. Det blev ett fint möte med boende, anhöriga och medarbetare. Ny verksamhetschef för Hattstugan är sjuksköterskan Kristina ”Tina” Thomasson som tillsammans med sitt team driver verksamheten. Vi ser alla fram emot ett fortsatt och inspirerande samarbete – tack Hattstugan för ett härligt mottagande!

Sedan den 1 december 2022 är Silviahemmet ägare till Hattstugan vård och utbildnings AB.

På bilden från vänster Marita Svensson (Hattstugan, undersköterska), Ulrika Granér (Silviahemmet, sjuksköterska), Wilhelmina Hoffman (Silviahemmet, verksamhetschef och läkare), Marika Hansson (Hattstugan, undersköterska) och boende på Hattstugan. Wilhelmina Hoffman och Maria Tannemyr (Silviahemmet, koordinator), var även på plats för att tillsammans med Ulrika Granér och Andreas Melkersson (Silviahemmet, Silviasyster),  träffa Hattstugans medarbetare och anhöriga.

Silviahemmets Ulrika Granér och Andreas Melkersson praktiserade varsin dag på Hattstugan och blev varmt välkomnade av Hattstugans boende och verksamhetschef Kristina ”Tina” Thomasson med sitt medarbetarteam samt hunden Kia. På bilden från vänster, Andreas Melkersson, Kristina ”Tina” Thomasson, Marianne (boende på Hattstugan) och Anna Lydahl (Hattstugan, undersköterska).

Besök på vackra Närsholmen i strålande vintersol blev en av aktiviteterna med boende. Hattstugan har nära till djur och natur samt flera fina utflyktsmål, exempelvis butik, bageri, grönsakshandel och olika gårdscaféer.

En av Hattstugans grannar på Gangvide farm.

 

Alla foton: Silviahemmet.