25 oktober 2023 · Nyheter

Arhem i Märsta Silviahemscertifierat

I går den 24 oktober fick äldreboendet Arhem i Märsta ta emot Silviahemmets certifikat nr 193. Arhem är det tredje vård- och omsorgsboendet som Silviahemscertifierats i Sigtuna kommun – en utbildningssatsning inom Sigtunas äldreomsorg, läs mer på sigtuna.se.

”Vi har alla gått steg 1, grundutbildningen, så nu kan vi alla kan jobba mot samma mål!” säger en av medarbetarna på Arhem.

Certifieringsceremonin firades med mingel, dryck och tilltugg. Deltog gjorde Leena Vuorinen, avdelningschef för äldreomsorgen och HSL i Sigtuna kommun, och inledde sitt tal med ett tack till alla medarbetare, därefter om Silviahemmets utbildning som får utgöra en grund för det fortsatta arbetet på Arhem.

Eva Jönsson och Hoa Hoang från Silviahemmet berättade om certifieringen, delade ut det inramade certifikatet undertecknat av Drottningen, duplikat till de nio avdelningarna och kursbevis till medarbetarna.

”Det bästa med utbildningen är att vi har fått Silviahemmets vårdfilosofi och de fyra hörnstenarna som ett arbetsredskap!”

Citat från medarbetare på Arhem.