7 november 2022 · Nyheter

Certifikat till Spånga-Tensta äldreomsorg

Tre enheter vid Spånga-Tensta stadsdelsförvaltnings äldreomsorg – Beställarenheten för äldre, Spånga-Tensta hemtjänst och Enheten för innovation och prevention – tog emot Silviahemmets certifikat nr 159, 160 och 161 förra veckan.

Foto: Silviahemmet

Vid ceremonin var Silviahemmets Eva Jönsson och Carina Parmenfälth på plats för att dela ut certifikat och kursbevis. Margareta Ericson, avdelningschef Spånga-Tensta äldreomsorg, Josefin Rogel Randin, enhetschef Beställarenheten för äldre, och Gerda Nömme, enhetschef för Spånga-Tensta hemtjänst samt Enheten för innovation och prevention, tackade alla medarbetare och Silviahemmet. Ceremonin avslutades med ett tårtkalas.

”Det var bra att vi gick utbildningsdagarna tillsammans, det blev en starkare teamkänsla och större förståelse för varandras arbete.”

Josefin Rogel Randin.

Från vänster på bilden, Josefin Rogel Randin, Margareta Ericson och Gerda Nömme. Foto: Silviahemmet.

Gerda Nömme berättar att hon fått stor inspiration från certifieringsutbildningen och nu ser fram emot att uppmuntra sina medarbetare att ta ett större ansvar genom den kommande implementeringen av fast omsorgskontakt i hemtjänsten.

”Det känns som att utbildningen gett oss en större arbetsstolthet. Att vårat jobb är viktigt!”

sagt av medarbetare från Spånga-Tensta hemtjänst.

Grattis från Silviahemmet och lycka till med det fortsatta arbetet!