Demensvård och utbildning för livskvalitet

UTBILDNING

Som tidigare år ger vi utbildningar både på plats på Silviahemmet liksom på olika arbetsplatser runt om i landet. Vi har redan inplanerade utbildningar som du kan anmäla dig till direkt, men vi har även utbildningar som kan skräddarsys efter just de behov som finns i er verksamhet.

Du kan ladda ner vår utbildningskatalog 2017 i pdf format här.

katalog2017

Silviahemmet ger regelbundet utbildningar i praktisk demensvård för olika personalkategorier i vården. Inför varje säsong presenteras de utbildningar och seminarier som genomförs på Silviahemmet i kurskatalogen. Flera duktiga kliniskt verksamma pedagoger finns på plats eller är knutna till Silviahemmet. Utvärderingar och uppföljningar av de utbildningar som genomförs ger höga poäng.

Om ingenting annat står angivet är utbildningen förlagd till Silviahemmet på Drottningholm.

Sista anmälningsdag är två veckor till en månad före kursstart. Anmälan är bindande men ej personlig. Vid avbokning mindre än fyra veckor före kursstart debiterar vi en avbokningsavgift på 20% av avgiften. Om du avbokar senast en vecka före kursstart, uteblir eller avbryter kursen debiteras full kostnad.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in planerade kurser vid för få anmälningar.
Har du frågor? Kontakta Silviahemmet på telefon 08-759 00 71 eller på info@silviahemmet.se

SCI_Logga_trans 2015

Internationella utbildningar

Swedish Care International (SCI) är ansvarig för Stiftelsen Silviahemmets  internationalisering och export av utbildning och certifiering på internationella marknaderna. I samarbete med SCI utvecklas utbildningar och koncept som skräddarsys efter varje boende, organisation och kultur i andra länder.

För frågor och information om Silviahemmets utbildningar utanför Sverige kontakta info@sci.se eller se www.sci.se

 

Fler nyheter

Alzheimerdagen 21 september

Silviasyster Hoa Hoang fick många frågor från anhöriga och andra deltagare. Silviahemmet delade bland annat ut information om anhörigkursen den 10 november 2017 och Stora anhörigdagen den 14 februari 2018. Foto: Silviahemmet

Silviahemmet var på plats som utställare vid…

Läs mer »

Norrtälje sjukhus Silviahemcertifierat

Norrtälje sjukhus avdelning 1 är den andra vårdavdelningen i Sverige som Silviahemcertifieras.  Foto: Yanan Li, Silviahemmet

6 september 2017 besökte drottning Silvia N

Läs mer »

Årets kursstart för Silviasystrar

_K5A0304-w

4 september 2017 var drottningen på Silviahem…

Läs mer »

Kontakta oss


Visa Silviahemmet på en större karta

Grundat av Stiftelsen Silviahemmet och Stiftelsen Stockholms Läns Äldrecentrum