Demensvård och utbildning för livskvalitet

UTBILDNING

Som tidigare år ger vi utbildningar både på plats på Silviahemmet liksom på olika arbetsplatser runt om i landet. Vi har redan inplanerade utbildningar som du kan anmäla dig till direkt, men vi har även utbildningar som kan skräddarsys efter just de behov som finns i er verksamhet.

Du kan ladda ner vår utbildningskatalog 2017 i pdf format här.

katalog2017

Silviahemmet ger regelbundet utbildningar i praktisk demensvård för olika personalkategorier i vården. Inför varje säsong presenteras de utbildningar och seminarier som genomförs på Silviahemmet i kurskatalogen. Flera duktiga kliniskt verksamma pedagoger finns på plats eller är knutna till Silviahemmet. Utvärderingar och uppföljningar av de utbildningar som genomförs ger höga poäng.

Om ingenting annat står angivet är utbildningen förlagd till Silviahemmet på Drottningholm.

Sista anmälningsdag är två veckor till en månad före kursstart. Anmälan är bindande men ej personlig. Vid avbokning mindre än fyra veckor före kursstart debiterar vi en avbokningsavgift på 20% av avgiften. Om du avbokar senast en vecka före kursstart, uteblir eller avbryter kursen debiteras full kostnad.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in planerade kurser vid för få anmälningar.
Har du frågor? Kontakta Silviahemmet på telefon 08-759 00 71 eller på info@silviahemmet.se

SCI_Logga_trans 2015

Internationella utbildningar

Swedish Care International (SCI) är ansvarig för Stiftelsen Silviahemmets  internationalisering och export av utbildning och certifiering på internationella marknaderna. I samarbete med SCI utvecklas utbildningar och koncept som skräddarsys efter varje boende, organisation och kultur i andra länder.

För frågor och information om Silviahemmets utbildningar utanför Sverige kontakta info@sci.se eller se www.sci.se

 

Fler nyheter

Internationellt besök på SilviaBo

Vid presentationen deltog även Drottning Sofia av Spanien och Prinsessan Sofia.  Foto: Yanan Li

18 maj 2017 fick Silviahemmet besök av deltaga…

Läs mer »

Invigning av SilviaBo

I strålande solsken klipper H.M. Drottning Silvia och Claes Dinkelspiel invigningsbanden efter en högtidlig trumpetfanfar, Wilhelmina Hoffman förklarade SilviaBo invigt. Därefter fick gästerna möjlighet att gå in och kika i fyra av de totalt åtta lägenheterna. Foto: Yanan Li, Silviahemmet

Lördagen den 13 maj 2017 invigde Drottningen o…

Läs mer »

Enhet nr 55 Silviahemcertifierad!

Bra jobbat av Polhemsgården! Ceremonin avslutades med festlig stämning med smörgåstårta, bubbel och kaffe. Foto: Polhemsgården

Solna stads satsning på Silviahemcertifieri…

Läs mer »

Kontakta oss


Visa Silviahemmet på en större karta

Grundat av Stiftelsen Silviahemmet och Stiftelsen Stockholms Läns Äldrecentrum