Österåkers första Silviahemscertifiering

Attendo Vårdbo i Åkersberga firade personalen Silviahemscertifieringen med en festlig buffé, mousserande dryck, kaffe och tårta. Det var en stolt Ann-Sofie Foitzik, verksamhetschef, som höll ett välkomsttal. Eva Jönsson från Silviahemmet och Helena Winter, Attendos regionchef entreprenad öst, var på plats för att hylla medarbetarna vid enheten.

Det har varit väldigt givande att få utbilda personalen vid Vårdbo i Åkersberga. Jag vill även gratulera dem till ett mycket bra resultat på avslutande test, 93 procent rätt,  säger Silviahemmets Eva Jönsson.

Miguela och Tuija är stolta att få ta sig an sina nya roller som reflektionsledare vid Attendo Vårdbo i Åkersberga.

Från vänster Ann-Sofie Foitzik, verksamhetschef Vårdbo, Eva Jönsson, Silviahemmet och Monica Kjellman, ordförande i vård och omsorgsnämnden i Österåkers kommun.

Det är så roligt för mig som nämndordförande att se konkreta resultat! Från att jag föreslog att vi ska Silviahemscertifiera ett boende till dagens certifiering har det tagit sex år. Själva utbildningen är genomförd under hösten 2019 så den politiska processen kan ta lång tid att driva. Jag är stolt över att vi nu har ett Silviahemscertifierat boende för äldre i kommunen, säger Monica Kjellman (L), ordförande för vård- och omsorgsnämnden i Österåkers kommun, läs mer på osteraker.se

 

Alla foton: Silviahemmet

Fler nyheter

Öppet brev från H.M. Drottningen

Drottningens brev till Sveriges äldre, deras…

Läs mer »

Sjöstadsgården och Riddargården

Certifikat nr 101 och 102 överlämnades till S…

Läs mer »

Glad påsk!

Silviahemmet önskar alla en fin påskhelg! Be…

Läs mer »

Kontakta oss


Visa Silviahemmet på en större karta

Grundat av Stiftelsen Silviahemmet och Stiftelsen Stockholms Läns Äldrecentrum