Drottningens födelsedag

Kungen bjöd in till Oscarsteatern den 18 december 2018 för att fira drottningens födelsedag. På scenen fanns representanter från de olika stiftelser som drottningen är personligt engagerad i – bl.a. Stiftelsen Silviahemmet. Unga elever från musikskolan Lilla Akademien bjöd på fantastisk sång och musik. Övriga artister var Kiralina, Philip Jalmelid och Tuva B Larsen från musikalen Så som i himmelen, Aminah Al Fakir och Carola Häggkvist. Läs mer om föreställningen på kungahuset.se – programmet filmades och kommer att sändas på SVT den 22 december 2018.

Wilhelmina Hoffman, Silviahemmets rektor och verksamhetschef (till vänster på bild), var på scenen för berätta om Silviahemmets arbete och tacka drottningen för hennes stora engagemang samt drivkraft. Deltog på scenen gjorde även Silviasyster Björn Grahn som berättade om sitt arbete som undersköterska och den viktiga kunskap i god demensvård som han fått tack vare Silviahemmet. Foto: Andreas Melkersson, Silviahemmet

Silviahemmets team var bland de inbjudna gästerna. Foto: Yanan Li, Silviahemmet

Efter föreställning hölls en mottagning där gästerna gavs tillfälle att gratulera drottningen. Bilder nedan av fotograf Yanan Li, Silviahemmet.

Bild från Oscarsteaterns scen på startsida, foto: Sara Friberg, Kungl. Hovstaterna.

Fler nyheter

Öppet brev från H.M. Drottningen

Drottningens brev till Sveriges äldre, deras…

Läs mer »

Sjöstadsgården och Riddargården

Certifikat nr 101 och 102 överlämnades till S…

Läs mer »

Glad påsk!

Silviahemmet önskar alla en fin påskhelg! Be…

Läs mer »

Kontakta oss


Visa Silviahemmet på en större karta

Grundat av Stiftelsen Silviahemmet och Stiftelsen Stockholms Läns Äldrecentrum