GÅVOR

Gåvor till Silviahemmet

För den som vill stödja Silviahemmets verksamhet och utveckling genom att lämna bidrag eller en donation tas detta tacksamt emot.

Om bidraget skall gå till ett speciellt verksamhetsområde så går det bra att ange detta.

Stöd till utveckling av kurser, föreläsningar och utbildningar för att sprida kunskap om demenssjukdom och Silviahemmets vårdfilosofi till vård- och omsorgspersonal men även informella vårdgivare såsom anhöriga och närstående, ange ‘UTBILDNING’.

Stöd till utveckling av Silviahemmets dagverksamhet på Drottningholm för yngre och äldre med demenssjukdom, ange ‘DAGVERKSAMHET’

Stöd till trädgårdsprojekt SilviaBo Malmen, ange i så fall ‘SILVIABO’. De nya bostäderna SilviaBo Malmen planeras för uthyrning till Silviahemmets daggäster. Utomhusmiljön är tänkt bestå av en trädgård som med stor omtanke och omsorg anläggs för tillgänglighet samt trygghet med ett terapeutisk tänkande. En aktiverande och samtidigt rogivande miljö för stimulans av sinnena i årstidernas växlingar. Alla bidrag är välkomna och kommer användas för inköp och plantering av bl a bärbuskar, träd och blommor samt byggandet av ett orangeri.

Maila avsändare av gåvan med namn och adress samt eventuellt önskat ändamål till info@silviahemmet.se eller ring 08-759 00 71.

Gåvor insätts på Stiftelsen Silviahemmets bankgiro 5981-9516

 

Fler nyheter

Kurs på Silviahemmet

Fysio- och arbetsterapeuter från olika kommu…

Läs mer »

Suellsgatans äldreboende recertifierat

Suellsgatans äldreboende i Landskrona har f…

Läs mer »

Silviahemmet förnyar certifikat i Lund

Brunnsgatan 15 A i Lund har tagit emot förnya…

Läs mer »

Kontakta oss


Visa Silviahemmet på en större karta

Grundat av Stiftelsen Silviahemmet och Stiftelsen Stockholms Läns Äldrecentrum