Rösta på Wilhelmina Hoffman!

Wilhelmina Hoffman är förstås Silviahemmets favorit – hon är en av årets åtta kandidater till porträttgalleriet på Arlanda flygplats ankomsthall – var med och rösta på henne!

Lägg din röst på Wilhelmina Hoffman på Expressens webb HÄR.

I den permanenta utställningen ”Welcome to my hometown” välkomnar kända skådespelare, sportprofiler, och företagare de anländande resenärerna till Stockholm. Här syns bland andra Björn Borg, Joel Kinnaman, Loreen och Tove Lo – för att inte nämna Drottning Silvia och Alfred Nobel.

– Stockholm Arlanda Airport är ett fönster mot världen och flygplatsen är det första som möter våra utländska besökare. ”Welcome to my hometown” är ett levande galleri där kända stockholmare hälsar välkomna genom att ge en personlig bild av staden och vad den står för. Nu vill vi även ge svenska folket en chans att rösta fram en egen deltagare genom ”Folkets val” tillsammans med Expressen, eftersom vi vet att det finns ett stort engagemang för alla som finns i galleriet, säger Linda Sjödin, kommunikationsdirektör på Swedavia.

Wilhelmina Hoffman – Silviahemmets rektor och verksamhetschef är en av åtta kandidater till Arlandas ‘Welcome to my hometome’. Källa: Expressen.se

Fler nyheter

Silviahemmet besöker Dalens sjukhus

18 september 2018 besökte Silviahemmets styr…

Läs mer »

Holländare på besök

5 september 2018 fick Silviahemmet besök frå…

Läs mer »

Besök från Brasilien

Sociedade Beneficente Alemã från São Paulo…

Läs mer »

Kontakta oss


Visa Silviahemmet på en större karta

Grundat av Stiftelsen Silviahemmet och Stiftelsen Stockholms Läns Äldrecentrum