Anmäl dig här!

Demenskunskap - grundkurs för hemtjänsten

Beskrivning:

Utbildningen riktar sig till dig som arbetar i hemtjänst och som i ditt arbete möter personer drabbad av demens eller sviktande minne och vill lära mer om demenssjukdom och gott förhållningssätt.

Målgrupp
Utbildningen riktar sig till dig som arbetar i hemtjänst och som i ditt arbete möter personer med demens eller sviktande minne och vill lära mer om demenssjukdom och gott förhållningssätt.

Innehåll
Under dagen kommer du att få höra om de vanligaste demenssjukdomarna och vilka symtom du kan möta hos en person som drabbats av demens. Du får lära dig hur minnet fungerar och hur du genom olika strategier kan underlätta för den som är demenssjuk. Vi går igenom anhörigas situation och belyser olika viktiga områden som kost, aktivitet och hjälpmedel. Vi tar även upp vanliga problemsituationer i hemtjänstarbetet för diskussion. Du kommer att få många praktiska råd och tips under dagen

Föreläsare
Eva Jönsson, undersköterska och diplomerad Silviasyster

Datum och tid
Torsdagen den 10 oktober 2019 kl. 09.00 – 16.00. Utbildningen avser en heldag och ges i Stiftelsen Silviahemmets lokaler på Gustav III:s väg 17 på Drottningholm.

Bra bussförbindelser. Avgiftsbelagd parkering finns vid Drottningholms Slott (Drottningholmsmalmen har parkeringsförbud), Silviahemmet har endast enstaka besöksparkeringar, se vägbeskrivning 'kontakt och hitta hit'

Avgift och anmälan
Avgiften är 2.395 kr exkl. moms. Kaffe, lunch samt dokumentation ingår i priset. OBS! klicka på 'confirm' vid anmälan så skickas en bekräftelse via e-post. Vänligen kontakta Silviahemmet om ni inte får er anmälan bekräftad via e-post.

Ange eventuell matallergi, vi kan tyvärr inte ta hänsyn till eventuell specialkost i övrigt.

OBS! Anmälan är bindande men ej personlig. Vid avbokning mindre än två veckor före kursstart debiterar vi en avbokningsavgift på 20% av avgiften. Om du avbokar senast en vecka före kursstart, uteblir eller avbryter kursen debiteras full kostnad.

Pris: kr2,395.00

Starttid: 09:00
Slutar: 16:00

Datum: 10 oktober, 2019

adress:
Stiftelsen Silviahemmet
Gustav IIIs väg 17
Drottningholm
Sverige
Karta och vägbeskrivning

Registreringsdetaljer

Fyll i din personliga information

Fakturainformation

Övrig information

Fler nyheter

Statsbesök på Silviahemmet

Republiken Koreas president Moon Jae-in och ha…

Läs mer »

Förnyat certifikat för Väderkvarnen...

Väderkvarnens vård- och omsorgsboende ligg…

Läs mer »

Gävle strands vård- och omsorgsboende...

Certifikat nr 92 utdelades till demensenheten…

Läs mer »

Kontakta oss


Visa Silviahemmet på en större karta

Grundat av Stiftelsen Silviahemmet och Stiftelsen Stockholms Läns Äldrecentrum