Demensvård och utbildning för livskvalitet

Hägersten-Liljeholmens hemtjänst

Certifikat nr 72 överlämnades 19 februari 2018 till Hägersten-Liljeholmens hemtjänst demensgrupp efter godkänd utbildning i god demensvård. Silviahemmet kommer göra en årlig uppföljning och certifikatet förnyas var tredje år genom kompletterande utbildning.

Eva Jönsson från Silviahemmet (mitten) överlämnade certifikat nr 71 enhetschef AnnCharlotte Persson för Hägersten-Liljeholmens hemtjänst demensgruppen och personalchef Ann-Charlotte Björk. Alla foton: Silviahemmet

Äldreomsorgens avdelningschef Marja Kaommouna deltog och tackade Silviahemmet samt personalen för deras insatser. Deltog gjorde även Anneli Rydström, utredare, som varit med under planering inför certifieringen. Ceremonin avslutades med en gemensam lunch på Långbro värdshus.

Fler nyheter

Blackebergs demensteam certifierat

Fredagen den 9 mars 2018 överlämnade Silviah…

Läs mer »

Wilhelmina en av Årets kvinnor 2018!

Den 8 mars – Internationella kvinnodagen –…

Läs mer »

Silviahemmet i Dagens Samhälle

”Hjärnhälsa är lika viktig som hjärthä…

Läs mer »

Kontakta oss


Visa Silviahemmet på en större karta

Grundat av Stiftelsen Silviahemmet och Stiftelsen Stockholms Läns Äldrecentrum