Demensvård och utbildning för livskvalitet

Hela Polhemsgården certifierad

Vård- och omsorgsboendet Polhemsgården i Solna har nu Silviahemcertifierat alla sina fyra avdelningar och har fått kompletterande utbildning från Silviahemmet samt utbildat nya reflektionsledare. Förenade Care driver Polhemsgården åt Solna stad. Polhemsgården ligger i Huvudsta och riktar sig till personer med demenssjukdom.

Silviahemmet överlämnade förnyat certifikat nr 55 den 9 februari 2018.

Ewa Lowén (till vänster) Förenade Cares regionchef Stockholm, tackade all personal, Solna stad och Silviahemmet. Eva Jönsson (till höger) från Silviahemmet, överlämnade det förnyade certifikatet till verksamhetschef Maith Österman (mitten på bild)

Personalen var på plats för att ta emot sina kursbevis. Dagen firades med bland annat smörgåstårta och kaffe på fint uppdukade bord. Solnas kommunalråd Samuel Klippfalk deltog för att gratulera enheten.

Alla foton: Silviahemmet

Fler nyheter

Hägersten-Liljeholmens hemtjänst

Certifikat nr 72 överlämnades 19 februari 20…

Läs mer »

Silviahemmet på KI

15 februari 2018 besökte Silviahemmets ordf…

Läs mer »

Silviahemmets stora anhörigdag

På alla hjärtans dag, den 14 februari 2018, bj…

Läs mer »

Kontakta oss


Visa Silviahemmet på en större karta

Grundat av Stiftelsen Silviahemmet och Stiftelsen Stockholms Läns Äldrecentrum