Demensvård och utbildning för livskvalitet

Alzheimerdagen 21 september

Silviahemmet var på plats som utställare vid den årliga Alzheimerdagen som anordnas av Alzheimerfonden – i år på Karolinska Institutets Aula Medica med ca 400 deltagare.

Alzheimerfonden_logo

En eftermiddag där Alzheimers sjukdom och andra demenssjukdomar var i fokus för de ca 400 deltagarna, läs mer om dagen på alzheimerfonden.se. Alzheimerfonden är en viktig bidragsgivare för att möjliggöra vidareutbildning till Silviasyster, Silviasjuksköterska, Silvialäkare m.fl. Uppdragsutbildningar som ges av Sophiahemmet Högskola respektive Karolinska Insitutet i samarbete med Silviahemmet.

Silviasyster Hoa Hoang fick många frågor från anhöriga och andra deltagare. Silviahemmet delade bland annat ut information om anhörigkursen den 10 november 2017 och Stora anhörigdagen den 14 februari 2018. Foto: Silviahemmet

Silviasyster Hoa Hoang fick många frågor från anhöriga och andra deltagare. Silviahemmet delade ut information om bl.a. Silviahemmets grundutbildning för anhöriga och närstående den 10 november 2017 och den avgiftsfria föreläsningen Stora anhörigdagen den 14 februari 2018. Foto: Silviahemmet

Fler nyheter

Blackebergs demensteam certifierat

Fredagen den 9 mars 2018 överlämnade Silviah…

Läs mer »

Wilhelmina en av Årets kvinnor 2018!

Den 8 mars – Internationella kvinnodagen –…

Läs mer »

Silviahemmet i Dagens Samhälle

”Hjärnhälsa är lika viktig som hjärthä…

Läs mer »

Kontakta oss


Visa Silviahemmet på en större karta

Grundat av Stiftelsen Silviahemmet och Stiftelsen Stockholms Läns Äldrecentrum