Demensvård och utbildning för livskvalitet

Grattis Lidingö stads hemtjänst!

Certifikat nr 50 utdelades till Lidingö stads hemtjänst fredagen den 10 mars 2017 och är den allra första kommunala hemtjänst som är Silviahemcertifierad. Högsätra och Baggeby gårds servicehus på Lidingö deltog även i utbildningen och fick ta emot certifikat nr 51 respektive nr 52. Varmt grattis till er alla!

LYN_2500 LYN_2428 LYN_2435 LYN_2419

Det var en mycket stolt och glad personal som hade samlats för att fira certifieringen och ta emot sina kursbevis. Stämningen var på topp och det bjöds på snittar, bubbel, kaffe och kakor. Lidingö stads musikskola sjöng och spelade vid ceremonin.

Lidingö omsorgs- och socialförvaltningschef Lotta Wigen hälsade alla välkomna och Birgitta Sköld, vice ordförande i kommunstyrelsen och ordförande i omsorgs- och socialnämnden, höll tal. Silviahemmets rektor Wilhelmina Hoffman och utbildningsansvarig Eva Jönsson var på plats för att dela ut certifikaten.

Lokaltidningen Mitt i uppmärksammade ceremonin, läs mer på mitti.se

LYN_2748

Alla foton: Yanan Li, Silviahemmet

LYN_2652 LYN_2663 LYN_2679 LYN_2692 LYN_2705 LYN_2718 LYN_2726

Lidingö stad musikskola bjöd på musikunderhållning. Foto: Yanan Li, Silviahemmet

Lidingö stad musikskola bjöd på musikunderhållning. Foto: Yanan Li, Silviahemmet

Fler nyheter

Internationellt besök på SilviaBo

Vid presentationen deltog även Drottning Sofia av Spanien och Prinsessan Sofia.  Foto: Yanan Li

18 maj 2017 fick Silviahemmet besök av deltaga…

Läs mer »

Invigning av SilviaBo

I strålande solsken klipper H.M. Drottning Silvia och Claes Dinkelspiel invigningsbanden efter en högtidlig trumpetfanfar, Wilhelmina Hoffman förklarade SilviaBo invigt. Därefter fick gästerna möjlighet att gå in och kika i fyra av de totalt åtta lägenheterna. Foto: Yanan Li, Silviahemmet

Lördagen den 13 maj 2017 invigde Drottningen o…

Läs mer »

Enhet nr 55 Silviahemcertifierad!

Bra jobbat av Polhemsgården! Ceremonin avslutades med festlig stämning med smörgåstårta, bubbel och kaffe. Foto: Polhemsgården

Solna stads satsning på Silviahemcertifieri…

Läs mer »

Kontakta oss


Visa Silviahemmet på en större karta

Grundat av Stiftelsen Silviahemmet och Stiftelsen Stockholms Läns Äldrecentrum