Demensvård och utbildning för livskvalitet

Utbildning

Den 15-16 oktober 2013 hålls en utbildning på Silviahemmet för dig som arbetar som biståndshandläggare. Utbildningen riktar sig till biståndshandläggare som möter personer med demenssjukdom och deras anhöriga. Du får lära dig  mer om de olika demenssjukdomarna och hur demenssjukdomarna utvecklas över tiden, liksom vilka medicinska, omvårdnadsmässiga och tekniska strategier som idag finns för att underlätta för den sjuke och dennes familj. Praktiska råd och tips kommer att förmedlas. För mer information och anmälan se under fliken Utbildning – Kursanmälan.

Fler nyheter

Internationellt besök på SilviaBo

Vid presentationen deltog även Drottning Sofia av Spanien och Prinsessan Sofia.  Foto: Yanan Li

18 maj 2017 fick Silviahemmet besök av deltaga…

Läs mer »

Invigning av SilviaBo

I strålande solsken klipper H.M. Drottning Silvia och Claes Dinkelspiel invigningsbanden efter en högtidlig trumpetfanfar, Wilhelmina Hoffman förklarade SilviaBo invigt. Därefter fick gästerna möjlighet att gå in och kika i fyra av de totalt åtta lägenheterna. Foto: Yanan Li, Silviahemmet

Lördagen den 13 maj 2017 invigde Drottningen o…

Läs mer »

Enhet nr 55 Silviahemcertifierad!

Bra jobbat av Polhemsgården! Ceremonin avslutades med festlig stämning med smörgåstårta, bubbel och kaffe. Foto: Polhemsgården

Solna stads satsning på Silviahemcertifieri…

Läs mer »

Kontakta oss


Visa Silviahemmet på en större karta

Grundat av Stiftelsen Silviahemmet och Stiftelsen Stockholms Läns Äldrecentrum