Demensvård och utbildning för livskvalitet

Utbildning

Den 15-16 oktober 2013 hålls en utbildning på Silviahemmet för dig som arbetar som biståndshandläggare. Utbildningen riktar sig till biståndshandläggare som möter personer med demenssjukdom och deras anhöriga. Du får lära dig  mer om de olika demenssjukdomarna och hur demenssjukdomarna utvecklas över tiden, liksom vilka medicinska, omvårdnadsmässiga och tekniska strategier som idag finns för att underlätta för den sjuke och dennes familj. Praktiska råd och tips kommer att förmedlas. För mer information och anmälan se under fliken Utbildning – Kursanmälan.

Fler nyheter

Nya nationella riktlinjer

Nu är Socialstyrelsens nationella riktlinje…

Läs mer »

Sextionde enheten Silviahemcertifierad

Lundhagens vårdboende i Helsingborg fick ta e…

Läs mer »

Silviasyster- och...

Varje år bjuder Silviahemmet in Silviasystra…

Läs mer »

Kontakta oss


Visa Silviahemmet på en större karta

Grundat av Stiftelsen Silviahemmet och Stiftelsen Stockholms Läns Äldrecentrum