Demensvård och utbildning för livskvalitet

”Årets palliativa omvårdnadssjuksköterska 2012”

Silviasjuksköterska har blivit utvald till ”Årets palliativa omvårdnadssjuksköterska 2012”

Silviasjuksköterskan Christel Söderstierna från Helsingborg har blivit utvald till ”Årets palliativa omvårdnadssjuksköterska 2012”. Christel arbetade tidigare på Helsingborgs hospice men valde att komma till Fullriggarens vårdboende för 6 år sedan. Hon har där utvecklat den palliativa vården tillsammans med enhetschef och omvårdnadspersonal och har ett gott samarbete med läkarna på den närliggande vårdcentralen. Christel var mycket entusiastisk när Helsingborgs stad gick med i Svenska Palliativregistret och hon har drivit utvecklingsarbetet som ledde till att Fullriggaren var en av de första vårdboenden som började använda LCP-Vårdplan för döende. När Christel utbildade sig till Silviasjuksköterska skrev hon sin uppsats om införandet av LCP-vårdplan för döende. Christel har även fått priset som ”Årets palliativa omvårdnadssjuksköterska 2012” för att hon är en engagerad och drivande person i det nätverket för sjuksköterskor i palliativ vård och omsorg i Helsingborgs stad.

Vi gratulerar henne till utmärkelsen!

Fler nyheter

Blackebergs demensteam certifierat

Fredagen den 9 mars 2018 överlämnade Silviah…

Läs mer »

Wilhelmina en av Årets kvinnor 2018!

Den 8 mars – Internationella kvinnodagen –…

Läs mer »

Silviahemmet i Dagens Samhälle

”Hjärnhälsa är lika viktig som hjärthä…

Läs mer »

Kontakta oss


Visa Silviahemmet på en större karta

Grundat av Stiftelsen Silviahemmet och Stiftelsen Stockholms Läns Äldrecentrum